Tot rust komen in Wielsbeke

Wonen en leven op het gelijkvloers, alles binnen handbereik en zonder de trap op en af te moeten. Ontmoeten ook, in de gemeenschappelijke tuin. Maar vooral: genieten van elkaar!

Uw nieuwe woonst?

Een nieuwbouwappartement op de benedenverdieping, met gezellige woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers die aansluiten op een privéterras en de gemeenschappelijke tuin. Je ontmoet er anderen, of komt er tot rust; wanneer en zo lang je dat zelf wil …

6 nieuwbouwappartementen te koop op het gelijkvloers met aparte en gemeenschappelijke tuin. 1 appartement werd ingericht als modelappartement, inclusief keuken en badkamer. alle appartementen zijn verder af te werken volgens eigen keuzes.

BCA staat garant voor een piekfijne en hoogkwalitatieve afwerking. Onze nieuwbouwappartementen worden gebouwd volgens de meest recente normeringen inzake energieverbruik (EPB energie prestatie binnenklimaat). Uw nieuwbouwappartement is klaar voor de toekomst; u kan er zorgeloos jarenlang genieten en ondertussen een fikske meerwaarde creëren op uw aankoop. Uw nieuwe (t)huis is tegelijkertijd uw investering, uw spaarboekje.

Omgeving

Wielsbeke ligt op de grens van West- en Oost-Vlaanderen. Weg van de drukte van de grote stad, maar wel te midden van alles. 

Bezoek ons modelappartement

20/05 | 10u30 - 12u00 Rijsweg 362 8710 Wielsbeke

Bekijk hier het volledige project >>