Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, die toestaan om u informatie en diensten voor te stellen, aangepast aan uw interesses. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid.

Bouwnieuws

Krijg deze zomer meer voor minder

Maak kennis met de 4 BCA bouwformules en geniet meteen van onze uitzonderlijke zomeracties!**

 

 Exclusief aanbod : Nieuwbouwproject De Eiken in Eeklo

Jouw woning afgewerkt volgens de 1-2-3 bouwformule voor de prijs van een kant-en-klaar woning.

Uw woning in De Eiken volgens het 1-2-3 pakket : 

Hou je budget onder controle en geef een persoonlijke touch aan je nieuwe woning. Met het 1-2-3-principe bepaal je zelf de sfeer in huis. Eerst spring je binnen in de  BCA-showroom. De tweede halte is de keukenpartner. Eindigen doe je bij de sanitairspecialist. Je ziet het: makkelijk en snel naar jouw droomhuis. Zo simpel kan bouwen zijn.

Jouw voordeel : 8.800 euro

 


Bouwen volgens de Surplus formule

Met Surplus kruid je het interieur van je nieuwbouwwoning helemaal naar smaak en wens. Zacht, pittig of zuiver? Kies zelf alle mogelijke ingrediënten die van je nieuwe huis een echte thuis maken. Daarbij gaan we geen mogelijkheid uit de weg. Er is maar één voorwaarde: leef je volledig uit en leg persoonlijkheid in elk detail.

Nu ook tijdelijk 8.800 euro korting op het Surplus pakket

 


Bouwen à-la-carte

Geniet van carte blanche en maak je woondroom waar. Het is simpel: met à la carte start je met een onbeschreven blad. Dat kan zowel met bouwgrond van BCA of op eigen grond. Samen met je adviseur en architect start je jouw project met een eerste pennentrek om te eindigen in een woning die perfect aansluit bij je stijl en voorkeuren. In samenspraak maak je je diepste woon- en leefverlangens waar. Van begin tot eind staat jouw droom centraal. Dit is wonen en bouwen zoals je zelf wil.

Keukenpakket ter waarde van 5000 euro!

 

inbouwtoestellen smeg

Logo Smeg

Inbouw keukentoestellen Smeg : combi oven, microgolfoven, inductiekooplaat, inbouwdampkap koelkast met vriesvak, vaatwasser en spoelbak + kraan

 


*Kortingen inclusief BTW - * Actie geldig tot 14 juli 2018

BCA vacatures

S-peil vervangt het K-peil voor nieuwe woongebouwen vanaf 1 januari 2018

Zoals opgelegd door de Europese richtlijn, evolueert de Vlaamse nieuwbouw stapsgewijs naar bijna-energieneutrale gebouwen. Om de energievraag terug te dringen, is een goed geïsoleerde en luchtdichte gebouwschil cruciaal.

  • 1
  • 2