Projectontwikkeling - wij kopen uw grond

_________

 

Heeft uw bouwgronden, een afbraakpand of terreinen die u wenst te verkopen? Of zoekt u een betrouwbare partner om mee met u uw eigen project te ontwikkelen? Schakel dan BCA in voor het verkavelen en ontwikkelen van uw project.  BCA heeft alle know-how in huis om u bij te staan met optimaal advies voor het maximale rendement uit uw grond te halen.

Aarzel niet om contact op te nemen en te luisteren naar de diverse samenwerkingsmogelijkheden.

BCA zorgt voor de indeling van de gronden in verschillende bouwloten, verkavelingsontwerpen en/of bouwplannen en voorzien ook de volledige nodige infrastructuur (aanleg wegenis en nutsvoorzieningen).  Ook voeren wij een volledig marktonderzoek naar de verkoopbaarheid en zorgen wij voor de volledige administratieve en juridische afhandeling.

Wij gaan alle mogelijkheden na om steeds het meest renderende eindresultaat te bekomen.

Bij de projectontwikkeling in vastgoed ligt onze kracht in het kansen creëren uit ogenschijnlijk problematische situaties. Zo hebben wij in een aantal projecten al honderden appartementen gerealiseerd in de enorme leegstand aan kantoorgebouwen en komen daarmee tegemoet aan de grote vraag naar betaalbare hedendaagse woningen. En er staan nog meer van deze projecten in de steigers, die wij geheel financieel onafhankelijk en in eigen beheer uitvoeren.
 

Wij verkavelen uw grond

 
Schakel BCA in voor het verkavelen van uw bouwgrond en krijg optimaal advies voor een maximaal rendement van uw grond.BCA zorgt voor:
  • De indeling van de gronden in verschillende bouwprojecten
  • De infrastructuur: aanleg wegenis en nutsvoorzieningen
  • De verkoopbaarheid van uw vastgoed
  • De administratieve en juridische afhandeling
Zoekt u een betrouwbare partner om uw vastgoedproject te ontwikkelen? We gaan alle mogelijkheden na, om steeds tot het meest renderende project te komen.BCA zorgt voor: 
  • De realisatie van het project in juridische, financiële en commerciële zin.
  • Alle nodige onderzoeken
  • Een winstgevend resultaat

 

Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend advies.