Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies, die toestaan om u informatie en diensten voor te stellen, aangepast aan uw interesses. Lees ook ons privacy- en cookiebeleid.

Handige tip om Energie te besparen

 

energiebesparen door een controller

Energie kost almaar meer geld. Energie verspillen willen we daarom vermijden. iungo kan daarbij een handig hulpmiddel zijn. Dankzij dit apparaat betaal je nooit meer een cent teveel.

Het kleine apparaat hang je in de meterkast. iungo is aangesloten op de energie/gasmeter, de watermeter of bijvoorbeeld de bruto productiemeter van de zonnepanelen. Via een computer, tablet of smartphone heb je toegang tot het dashboard. Daar krijg je een inzicht over je eigen verbruik, de energieproductie, de teruglevering en de automatische besparingsacties. Die acties kun je zelf gericht plannen. Zo ga je energieverspilling (sluipverbruik) tegen. Zelf verbruikt iungo amper iets (1,5 Watt).

Inzicht per apparaat

Door middel van tussenstekkers biedt iungo je inzicht per apparaat. Bovendien kun je via deze stekker elk apparaat van op afstand individueel aan- en uitzetten. Het home management systeem dat wordt aangesloten in de meterkast is gemakkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik, onafhankelijk en abonnementsvrij.

Bron: innovatief.be

Email

Berichten gesloten voor deze post