facebook

TORHOUT | TUINSTRAAT
2 loten half open bebouwing

Bouwgrond te koop in Torhout.

De bouwgronden die te koop worden aangeboden in Torhout, zijn zeer centraal gelegen en op wandelafstand van het station (700m).  Beide percelen zijn geschikt voor het bouwen van een riante stadswoning met maar liefst 3 bouwlagen en een carport.

Mogelijkheid tot aankoop grond zonder bouwplicht!

p

Bouwen aan 6%

Bouwen op deze percelen kan met een BTW-voordeel 6% in plaats van 21%
indien de bouwheer voldoet aan de voorwaarden voor 6% btw bij afbraak- en heropbouw.

Voor meer informatie en de voorwaarden om van dit grote prijsvoordeel te kunnen genieten, kan je ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier.

Grondoppervlakte van de bouwgronden

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met een grote tuin om met het hele gezin te kunnen genieten?  Anders dan de vele nieuwbouwprojecten die in Torhout te koop worden aangeboden, kan je hier nog écht genieten van een volwaardige tuin.

Full Casco of Instapklaar ?

Bouwen doe je met ons enkel volledig op maat.  Maatwerk betekent niet persé duur, maar wil zeggen dat wij luisteren naar jouw behoeften en mogelijkheden en hiermee aan de slag gaan om een tot een volledig op je gezin afgestemde woning te ontwerpen.

Ben je een doe-het-zelver?  Of neem je graag de zaken in eigen handen?  Ook dat is geen probleem.  Je kiest voor een full casco woning, wat betekent dat je woning langs de buitenzijde tot in de puntjes wordt afgewerkt en je jouw woning langs binnen helemaal zelf kan afwerken op je eigen tempo.

Liever geen zorgen en onmiddellijk verhuizen naar een instapklare woning?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden.  Wij zorgen voor een zorgeloos verloop van het volledige bouwproces van a tot z en binnen de vooropgestelde opleveringstermijn en volgens de contractueel vastgelegde prijs. (Wet Breyne)

 

Bouwen zonder zorgen dankzij het charter der woningbouwers charter der woningbouwers

LIGGING

vraag meer informatie aan

Lot 1

BCA-definitief-verkavelingsplan-lot1-torhout-tuinstraat

 

Totale grondoppervlakte : 555 m²

Breedte perceel : 9,25 m

Prijs: 149 850 euro*

 

* prijs excl. notaris en registratie

Lot 2

BCA-definitief-verkavelingsplan-lot2-torhout-tuinstraat

 

Totale grondoppervlakte : 348 m²

Breedte perceel : 9,25 m

Prijs: 115 375 euro*

 

* prijs excl. notaris en registratie