facebook

erembodegem

RESIDENTIE ALTA VIA

Het nieuwbouwproject omvat 8 ruime en lichtrijke appartementen en is gelegen nabij het centrum van Erembodegem. maar voorziet ook in een vlotte verbinding naar Aalst, Brussel of Gent. Het natuurgebied De Gerstjens, de oevers van de Dender en het bruisende centrum zijn vlakbij gelegen waardoor sporten, wandelen of boodschappen doen gemakkelijk voor de hand liggen.

Keuze uit 1 of 2 slaapkamerappartementen welke voorzien zijn van mooie zongerichte terrassen of privétuin, ruime leefruimtes, handige indeling en grote raampartijen voor veel lichtinval.
Een ideaal project dus voor zowel jong als minder jong!

Deze BEN (bijna energieneutraal) appartementen zijn voorzien van zonnepanelen en regenwater.

Het project voorziet in een gemeenschappelijke fietsenberging en beschikt over 11 parkeerplaatsen achteraan het gebouw die afzonderlijk aangekocht kunnen worden.

Zelf heb je de volledige vrije keuze van afwerking volgens jouw smaak en budet. Zo maak je jouw appartement tot jouw thuis.
Van aankoop tot oplevering word je volledig begeleid en ontzorgd.

Aankoop aan 6% btw ipv 21% is mogelijk indien je voldoet aan de voorwaarden om van deze gunstmaatregel te kunnen genieten.

blijf op de hoogte

Dit najaar (2022) start de bouw van deze mooie residentie.

Laat jouw gegevens hieronder na en wij bezorgen je als eerste de plannen, het lastenboek en de prijslijst.

Geniet ook van een extra afwerkingsbudget twv. € 2500 incl. btw bij de aankoop van jouw appartement.

Enkel geldig bij inschrijving via onderstaand formulier en niet terugbetaalbaar in contant geld of cumuleerbaar met andere acties.