facebook

Bouwen
op maat

Bouwen op maat met BCA.
Samen bouwen we de woning die bij je past.

 

Maatwerk in woningbouw. Dat is waar BCA voor staat. Samen met jou bouwen we de woning of villa van je dromen. Zo krijg je een huis dat ook echt jouw thuis is.

BCA biedt begeleiding van a tot z. Onze bouwers gaan doelgericht en duurzaam te werk. Hun vakkennis is gebaseerd op jarenlange ervaring. Het resultaat is een huis dat in alle opzichten voldoet aan jouw wensen, verlangens en behoeften.

En ook met de administratieve rompslomp van je nieuwbouwwoning hoef je je niet bezig te houden. Die nemen wij namelijk voor onze rekening.
.

Van idee naar droomhuis

Stappenplan

w

Kennismaking

Wij luisteren
Jouw voorkeuren staan in onze werkwijze centraal.
Elk bouwvoorstel begint met een kennismaking met onze bouwadviseur. Zij gaat samen met jullie de wensen overlopen van hoe jullie droomhuis er uit moet komen te zien. Ook wordt het beschikbare budget voor de woning besproken. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat er mogelijk is en tegen welke prijs. Indien het project haalbaar is, wordt er een eerste schets opgemaakt met bijhorende bouwkostenraming.

Ontwerp & studie

Wij tekenen en rekenen
Met jouw budget en wensen als uitgangspunt gaat de bouwadviseur vervolgens aan de slag. In samenspraak met jou brengen we desgewenst wijzigingen in het ontwerp aan. Net zolang totdat een woning ontstaat die helemaal naar wens is. Wij verantwoorden de bouwplannen met nauwkeurige financiële berekeningen en voeren ook alle studies uit die nodig zijn om het uiteindelijke ontwerp te realiseren. Wanneer de bouwplannen definitief zijn en alle materialen gekozen zijn, vindt er een dossieroverdracht plaats waarbij jij als bouwheer, de architect, jouw bouwadviseur en de projectleider bij aanwezig zijn. Zo wordt niets aan het toeval overgelaten.

Bouwen

Wij bouwen op maat
Het bouwen van jouw huis op maat kan beginnen.
Hierbij maken we gebruik van de kennis en ervaring van onze eigen ploegen maar ook van onze vaste gespecialiseerde bouwpartners. Van de fundering tot de volledige binnenafwerking, elk aspect vraagt om de beste vakmensen.
Zo garandeert BCA dat de bouw binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.

Oplevering

Welkom in je nieuwe (t)huis

Wanneer de woning klaar is, bekijk je samen met de architect en de projectleider of alles aan je wensen voldoet. Omdat we de vooraf opgestelde en wederzijds overeengekomen bouwplannen strikt volgen, is dit niet meer dan een formaliteit.
Daarna ontvang je de sleutel van je nieuwe thuis. 

Bouwen à la carte

2 generaties

Kiezen voor BCA betekent samenwerken met een bouwpartner met tientallen jaren ervaring. Ons bedrijf wordt geleid door de tweede generatie. Je maakt dus gebruik van goed opgeleide specialisten met een halve eeuw vakkennis, expertise, technologie en innovatie op bouwkundig vlak.

100% maatwerk

Elk bouwproject dat BCA uitvoert is 100% maatwerk. Of je nu een klassiek, modern, luxueus of minimalistisch huis wilt. We geven je volledige vrijheid bij het bepalen van de bouwstijl, de materiaalkeuze, de inrichting en het energielabel. Je krijgt dus een unieke en exclusieve woning, waarin je je helemaal thuis voelt.

Geregistreerde aannemer voor budgettair en bouwkundig maatwerk

 

BCA is een geregistreerde aannemer, die valt onder de Wet Breyne en lid is van het Charter der Woningbouwers. Als toekomstige eigenaar van je woning op maat ben je dus wettelijk beschermd tegen financiële en bouwkundige mistoestanden en weet je dat je voor hoge kwaliteit kiest.

Doordat BCA geregistreerd is, bieden we je optimale zekerheid. Zowel voor het ontwerp, de bouw, de oplevering als de garantie. 
Je kunt het huis laten bouwen op een van onze bouwgronden in West- of Oost-Vlaanderen of op je eigen grond. 

Bouwgronden

Op zoek naar bouwgrond? Bekijk ons aanbod.

Welke bouwstijl verkies jij?

Welke bouwstijl je ook verkiest, jij zet de toon. BCA zorgt er vervolgens voor dat jouw keuzes vorm krijgen. Zodat jij kan genieten van een nieuwe (t)huis.

Op BCA kan je bouwen

Heb je plannen om een woning of villa te laten bouwen, of wil je meer weten over BCA? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of aanvullende informatie.