facebook

Over ons

45 jaar bouwervaring, 2 generaties, 1 team

Als aannemer en projectontwikkelaar bouwen we samen met jou op ruimschoots 45 jaar kennis en knowhow. Vandaag staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf. Natuurlijk is de bouwwereld in die 45 jaar sterk veranderd. Daarom kijken we altijd toekomstgericht vooruit. Sowieso blijven de fundamenten van BCA hetzelfde: jouw woondroom waarmaken.

 

Bouwen met zorg

Voor je bouwplannen reken je op eenbetrouwbare partner. Iemand die het maximum uit je investering haalt. Dat treft. Als ervaren projectontwikkelaar en aannemer dragen we zorg voor je bouwproject. Van ontwerp tot plan en alle stappen daartussenin: onze ervaren bouwadviseurs staan voor je klaar.

 

Hoogstaande woningen en appartementen

Je verdient een woning waarop je trots bent. Waar je elke dag graag vertoeft. Daarom vinden steeds de nieuwste en beste technische technieken hun weg naar je toekomstig huis. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle bouwkundige en technische voorschriften. Zo leveren we een hoogstaand bouwproject af binnen de afgesproken termijn (Wet Breyne). Want alleen als jij tevreden bent, zij wij dat ook.

 

Trots op kwaliteit

Van bouw- en coördinatiebedrijf in 1974 totervaren aannemer en projectontwikkelaar vandaag: met meer dan 45 jaar ervaring, 2 generaties kennis en eigen bouwploegen staat kwaliteit altijd voorop. Die kwaliteit is objectief bewezen: we dragen met trots het label van het Charter der Woningbouwers en zijn lid van de Confederatie Bouw. Zo ben je zeker van een maximale bescherming dankzij de wet Breyne.

We bouwen aan je toekomst

Nieuwbouw op maat

Sleutel-op-de-deur-woningen

Nieuwbouwappartementen