facebook

Over ons

50 jaar bouwervaring, 2 generaties, 1 team

Als aannemer en projectontwikkelaar bouwen we samen met jou op ruimschoots 50 jaar kennis en knowhow.
Vandaag staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf. Natuurlijk is de bouwwereld in die 50 jaar sterk veranderd. Daarom kijken we altijd toekomstgericht vooruit. Sowieso blijven de fundamenten van BCA hetzelfde: jouw woondroom waarmaken.

 

Bouwen met zorg

Voor je bouwplannen reken je op een betrouwbare partner. Iemand die het maximum uit je investering haalt. Dat treft. Als ervaren projectontwikkelaar en aannemer dragen we zorg voor je bouwproject. Van ontwerp tot plan en alle stappen daartussenin: onze ervaren bouwadviseurs staan voor je klaar.

 

Hoogstaande woningen en appartementen

Je verdient een woning waarop je trots bent. Waarin je elke dag graag vertoeft. Daarom vinden steeds de nieuwste en beste technieken hun weg naar je toekomstige huis. Uiteraard houden we daarbij rekening met alle bouwkundige en technische voorschriften. Zo leveren we een hoogstaand bouwproject af binnen de afgesproken termijn (Wet Breyne). Want alleen als jij tevreden bent, zij wij dat ook.

 

Trots op kwaliteit

Van bouw- en coördinatiebedrijf in 1974 tot ervaren aannemer en projectontwikkelaar op vandaag: met meer dan 50 jaar ervaring, 2 generaties kennis en eigen metsers- en vloerdersploegen staat kwaliteit altijd voorop. Die kwaliteit is objectief bewezen: we dragen met trots het label van het Charter der Woningbouwers en zijn lid van Embuild. Zo ben je zeker van een maximale bescherming dankzij de wet Breyne.

We bouwen aan je toekomst

Bouwen op maat op uw grond

Bouwen op maat op BCA grond

Woonprojecten

Nieuwbouwappartementen