facebook

4 bouwprincipes 

Van sleutel-op-de-deur tot volledig bouwen op jouw maat. Met onze 4 handige bouwprincipes kies je zelf de formule die het best past bij jou en je budget.

Kant en klaar bouwen

Draai de sleutel om, stap binnen en steek het licht aan. Welkom in jouw nieuwe thuis! Zo eenvoudig kan het zijn …

Met het kant-en-klaar principe kies je voor een instapklare woning met degelijke normmaterialen, zorgvuldig voor jou uitgekozen. Ideaal voor snelle beslissers of investeerders die vlot en zonder zorgen een huis of appartement willen kopen aan een schappelijke prijs. Met kant-en-klaar geen lange beslissingsweg, maar een korte en krachtige ‘ja’ op uw nieuwe woonst!

Het 1-2-3 bouwprincipe

Dankzij het 1-2-3 principe houd je jouw budget onder controle én geef je uw nieuwe woonst een persoonlijke touch.

In amper drie tussenstappen; makkelijk en snel. Eerst spring je binnen in de BCA-showroom, waar de fundamenten worden gelegd. De tweede halte is jouw en onze keukenpartner. En tot slot de derde stop, waar je jouw sanitaire wensen botviert. En de eindbestemming is … een al even vlot tot in puntjes afgewerkte nieuwe thuis.

Surplus bouwen

Surplus betekent uw interieur kruiden naar smaak en wens. Zacht of pittig? Puur en zuiver, of een smaakvolle blend? Kies zelf uit alle mogelijke ingrediënten die van jouw nieuwe huis een thuis zullen maken.

Temperament troef, want geen mogelijkheid, uitbreiding of optie is ons te veel. Op één voorwaarde: leef je uit en leg persoonlijkheid in elk detail.

à la carte bouwen

Carte blanche, tabula rasa of een onbeschreven blad. Hoe je het ook noemt, wij beginnen vanaf nul. Met het à la carte principe koop je grond bij BCA – of heb je eigen grond – en zetten we samen de eerste pennentrek. Onze architecten luisteren naar wie jij bent, en niet omgekeerd. Waar liggen jouw diepste woon- en leefverlangens en hoe maken we ze samen waar? Van begin tot eind zetten we elke letter van het bouwproces samen met jou; tot en met de kers op de taart.