facebook
Q

Ontvang meer informatie over deze bouwgrond

  Waar ken je ons van?

  Indien niet in de lijst:

  Bouwgrond voor half open bebouwing

  Laatste lot bouwgrond te koop Centrum Torhout

  BCA-bouwgronden-te-koop-torhout

  Bouwgrond voor half open bebouwing

  Laatste lot bouwgrond te koop Centrum Torhout

  • N555 m2 | breedte perceel 9,25 m
  • NOostelijke oriëntatie
  • NBouwen aan 6% BTW
  • N100% Personaliseerbaar
  De bouwgrond die te koop wordt aangeboden in Torhout, is zeer centraal gelegen en op wandelafstand van het station (700m).
  Het perceel is geschikt voor het bouwen van een ruime stadswoning met maar liefst 3 bouwlagen en een carport.

  Reeds ontwerp en lastenboek opgemaakt – vraag deze hier aan. Dit ontwerp is niet bindend maar kan dienen als leidraad voor jouw woning. Mogelijkheid tot aankoop grond zonder bouwplicht!

  Grondoppervlakte van de bouwgronden

  Op zoek naar een nieuwbouwwoning met een grote tuin om met het hele gezin te kunnen genieten?  Anders dan de vele nieuwbouwprojecten die in Torhout te koop worden aangeboden, kan je hier nog écht genieten van een volwaardige tuin.

  Full Casco of Instapklaar ?

  Bouwen doe je met ons enkel volledig op maat.  Maatwerk betekent niet persé duur, maar wil zeggen dat wij luisteren naar jouw behoeften en mogelijkheden en hiermee aan de slag gaan om een tot een volledig op je gezin afgestemde woning te ontwerpen.

  Ben je een doe-het-zelver?  Of neem je graag de zaken in eigen handen?  Ook dat is geen probleem.  Je kiest voor een full casco woning, wat betekent dat je woning langs de buitenzijde tot in de puntjes wordt afgewerkt en je jouw woning langs binnen helemaal zelf kan afwerken op je eigen tempo.

  Liever geen zorgen en onmiddellijk verhuizen naar een instapklare woning?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden.  Wij zorgen voor een zorgeloos verloop van het volledige bouwproces van a tot z en binnen de vooropgestelde opleveringstermijn en volgens de contractueel vastgelegde prijs. (Wet Breyne)

  Bouwen aan 6%

  Bouwen op deze percelen kan met een BTW-voordeel 6% in plaats van 21% indien de bouwheer voldoet aan de voorwaarden voor 6% btw bij afbraak- en heropbouw.

  Lees hier of je voldoet aan de wettelijke voorwaarden voor het bouwen aan 6% BTW

  Verkavelingsplan

  Bouwen zonder zorgen dankzij het charter der woningbouwers charter der woningbouwers